Despre noi

Povestea Fermei de Mure a inceput si continua sa se dezvolte intr-un sat din Baragan, Udati-Manzu, judetul Buzau. Dupa ani petrecuti in mediul corporate, am ales sa ne retragem in zona rurala, departe de poluare, alaturi de familie si oamenii dragi noua. Acest nou capitol din vietile noastre a reprezentat si reprezinta o provocare zilnica, insa ne-am bucurat de suportul familiei si al comunitatii locale, fara de care nu am fi reusit sa realizam tot ce ne-am propus.

Cu pasi mici, dar hotarati, am inceput sa construim din pasiune acest proiect care a fost inca de la bun inceput orientat catre urmatorii piloni:

Am plecat la drum in anul 2020 cu o plantatie mica, dar avand o idee mare: dezvoltarea unui brand local care sa aduca plus-valoare comunitatii. In timp, am reusit sa ne dezvoltam, ajungand cu mandrie ca in anul 2022 sa detinem o plantatie intinsa pe 3 ha. Ne propunem ca pe viitor sa extindem gama de produse disponibile astfel incat sa putem acoperi o plaja cat mai larga de nevoi ale clientilor nostri.